THIS WEBSITE IS FOR SALE .

bkg-top

ONS BEDRIJF

Subscribe to RSS Feed

ONS BEDRIJF

Over Greenis Europe Greenis de nieuwe standaard in kwaliteit

divi long
divi small

GREENIS-EUROPE-producten worden geleverd in meer dan dertig Europese landen.
Let op: Alleen in Europa wordt gehandeld onder de naam GREENIS-EUROPE.
In Nederland hebben we onze slowjuicers, blenders en onderdelen op voorraad. Onze leveringstijden zijn daarom heel kort.
Dat hoort bij de honderd procent service die wij bieden. Omdat GREENIS-EUROPE voor topkwaliteit gaat en daarom alleen met
de beste kwaliteit materialen werkt, durven we maar liefst tien jaar garantie te geven op de motor en op alle onderdelen.

GREENIS-EUROPE staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Omdat we de beste en mooiste producten willen leveren, steken we veel tijd en geld in research, innovatie en designontwikkeling. Elke productverandering die wij realiseren, is een verbetering. U weet daarom dat u met GREENIS-EUROPE het beste in huis haalt. En dat is belangrijk, omdat u een consument bent die veel waarde hecht aan gezond en bewust leven. Onze producten, zoals de slowjuicers, helpen u daarbij.

GREENIS-EUROPE DESIGN

Onze producten hebben een modern design en zijn in technologisch opzicht vooruitstrevend. GREENIS-EUROPE slowjuicers en blenders zijn qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar afgestemd en verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarom past een GREENIS-EUROPE slowjcuicer en/of blender altijd in uw interieur.

GREENIS-EUROPE SERVICE

Bij GREENIS-EUROPE staat service hoog in het vaandel. Wij bieden onze klanten snelle en efficiënte service. GREENIS-EUROPE staat altijd voor u klaar!